Stolelift modeller

Botved har et bredt udvalg af stolelifte fra Stannah, så vi kan finde den helt rigtige lift til netop din trappe - uanset om den skal installeres ude eller inde. Vores konsulenter står klar i hele landet til at hjælpe dig, og du er altid velkommen til at bestille et gratis og uforpligtende møde. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig.

Uafhængig livstil

En Stannah stolelift er det perfekte valg, når du vil genvinde din uafhængighed og håndtere udfordringen fra trapperne på en elegant måde.
Vores brede vifte af tekstiler, farver og dekorationer gør det nemt for dig at designe stoleliften, så den matcher din stil og dit hjem på smukkeste vis.


Installationen er hurtig og nem og tager kun et par timer. Vores trappelifte fastgøres til selve trappen, ikke væggen, så du helt slipper for indgreb i indretningen. Og før vores montører afslutter arbejdet, sikrer de, at du er helt fortrolig med at bruge din nye stolelift.


Vi ved fra utallige samtaler med vores kunder, at jo før du installerer en stolelift, jo hurtigere vil du generobre din uafhængighed. Så hvorfor vente, når en Stannah stolelift kan hjælpe dig med at styrke din frihed og dine muligheder her og nu.
Ring til Botved på 80373737 for at få yderligere information og/eller et godt tilbud.

Stannah stolelift

Stolelifte til etageejendomme sikrer alle lige adgang

Når det gælder tilgængelighed, er Botveds stolelifte den ideelle løsning til etageejendomme uden elevator.


Har du en bolig eller privat praksis, der ligger over stueetagen, så kan du både nemt og billigt løse eventuelle mobilitetsproblemer med en stolelift. Løsningen kan etableres på alle typer af trapper og fylder så lidt, at den ikke er til gene for de øvrige trappebrugere

Sid ned og tag trappen

5 afgørende fordele ved stolelifte

  1. Gangbesværede kan uden besvær nå alle etager
  2. Stolelifte passer til ethvert byggeri – og alle trapper
  3. Løsningen er sikker, robust og komfortabel
  4. Stolelifte fylder minimalt og kan skaleres (fx stue til 1. eller 6. sal)
  5. Det er den absolut billigste tilgængelighedsløsning til etageejendomme
Læs mere her

Vi ville rigtig gerne blive i huset, men kun hvis vi stadig kunne komme op på 1. sal

Svend

Ring mig op

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Stolelifte

Med en stolelift hjælper vi dig med at få mere ud af din dag og din bolig. Du sparer kræfter ifm. at komme op og ned og bevarer mere af din energi, som du sikkert kan bruge bedre på andre ting. Det betyder samtidig, at du kan fortsætte med at bo i dit eget hjem og fastholde dine daglige rutiner og din omgangskreds.

Prøv før du køber

Vi forstår selvfølgelig, at købet af en trappelift er en vigtig beslutning. Derfor anbefaler vi også, at du besøger èn af vores mange demo-centre, som vi har rundt om i landet. Her kan du få en prøvetur, før du køber.

Hvad skal du se efter ved en stolelift?

Vores kunder fortæller os gang på gang, at jo tidligere stoleliften bliver installeret, des hurtigere genfindes uafhængigheden. En Stannah stolelift er en positiv investering, som gør, at du igen kan nyde livet og din dagligdag.
Når du har taget beslutningen om køb af en stolelift, så er det næste skridt at vælge den rigtige model. Valget af stoleliften afhænger dog af, om din trappe er kurvet eller lige.

Hvad er den bedste stolelift for dig?

At vælge den rigtige stolelift er vigtigt. Ud fra dine personlige forhold bør du overveje hvilke produktegenskaber, der vil gavne dig mest. For at hjælpe dig med at vurdere din situation, vil en erfaren stolelift-konsulent præsentere de tilgængelige muligheder og informere om hvilken type lift, vi vil anbefale dig – både nu og i en overskuelig fremtid.

Tilmeld dig Botveds nyhedsbrev

Så du ikke går glip af nyheder og tilbud fra Botved!

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.