Sofia stolelift ved kurvet trappe

Sofia

Høj ryg med ekstra støtte

Sofia stolelift sid behageligt

Sid behageligt mens du tager trappen

Sofia stoleliften er en elegant og brugervenlig løsning til at komme op og ned ad trappen ved egen hjælp. Den høje ryg giver dig ekstra god støtte, og det behageligt brede og velpolstrede sæde sikrer god komfort. Desuden kan Sofia tilpasses enhver trappe uden at komme i vejen. Når du har foldet stoleliften sammen efter brug, fylder den utroligt lidt, og din trappeopgang vil fremstå både ryddelig og rummelig.

Solus stolelift drejesæde

Mange designmæssige fordele

Sofia stolelift er designet med komfort i tankerne. Der er kælet for detaljerne for at du kan få den optimale brugeroplevelse.

Stolelift Sofia smart skinnesystem

Smart skinnesystem til Sofia stolelift

Sofia stolelift kan tilpasses til enhver trappe takket være vores geniale skinnesystem, der monteres på trappen og ikke på væggen. Til lige trapper udstyrer vi Sofia med en stærk skinne, der fås i sølv- eller bronzefinish. Ved buede trapper skræddersyer vi skinnerne, så de følger trappens forløb. Twin-skinnerne er som standard tilgængelige i en perlefarve, og du kan vælge mellem fem ekstra farvemuligheder.

Ring mig op

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Stolelift model Sofia model 600
Sofia stolelift 600
Sofia stolelift ved trapper
Stolelift model Sofia
Stolelift model Sofia rød
slider-navigation-prev
slider-navigation-next
Sofia stolelift nem betjening

Nem betjening

Vores enkle intuitive håndkontrol er designet til dem med mindre fingerfærdighed. Den kan placeres på hver af armene, arbejder med den letteste berøring og kan betjenes med din hånd, arm eller håndled.

Sofia stolelift nem og sikker

Bekvem og sikker

Sikkerhed og brugervenlighed er indbygget. Vores standard sikkerhedssele giver ekstra sikkerhed sammen med sensorer, der bringer trappeliften til et blødt stop, hvis trappeliften er forhindret og aftagelig nøgler til at immobilisere trappeliften, hvis det er nødvendigt.so

Sofia stolelift find din stil

Find din stil

Sofia kan skræddersys til dine specifikke behov og smag. Vælg mellem forskellige tilbehør, polstermuligheder og endda skinnefarver for at sikre, at stoleliften passer til din indretning. Ekstra funktioner såsom elektriske drejesæder og forskellige type sikkerhedsseler.

Sofia stolelift med fodstøtte

Fodstøtten folder, sikrer komforten

Det er en unødvendig ulempe at bøje sigened for at løfte fodstøtten, hvorfor Starla leveres med et manuelt håndtag som standard på det buede produkt eller et sæde-til-fodstøtte på det lige produkt. Alternativt er der en mulighed for at have en automatisk klapknap for fodstøtte i armen for ultimativ bekvemmelighed.

Siena stolelift foldbar

Automatisk foldbar skinne

Hvis pladsen er træng foran trappen, kan skinnen folde sig op i trappen, således at gangen er helt fri.

Sofia stolelift med drejesæde

Drejeligt sæde

Alle vores sæder leveres med enten en manuel eller en elektrisk drejelig mulighed, der giver dig mulighed for at dreje dit sæde øverst på trappen for at give dig mulighed for at komme væk mod landing og komme tilbage igen sikkert.

Hvad siger vores kunder

”Vi ville rigtig gerne blive i huset, men kun hvis vi stadig kunne komme op på 1. sal”, forklarer Svend. 

”Det er et dejligt hus i skønne omgivelser, og alle dem, vi kender, bor her i området. Desuden virkede det uoverskueligt at skulle pakke det hele sammen og flytte – jeg fylder jo 90 næste gang. Vi diskuterede godt nok at flytte i ældrebolig eller på plejehjem, men så opdagede vi heldigvis en annonce for Botveds stolelifte i Ældre Sagens blad – og det viste sig at være den helt rigtige løsning for os.”

Prisforespørgsel

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sofia har disse fordele:

  • Sofia stolelift er generøst betrukket med polstret ryg og polstret sæde
  • Justerbare armlæn og sæde – sædebredden og højden kan skræddersys til din krop og ønskede siddestilling
  • Sikkerhedskanter med sensorer skaber optimal tryghed – stoleliften stopper blidt og automatisk, hvis der dukker forhindringer op på trappen
  • Sædesensor sørger for, at Sofia ikke bevæger sig, før du er kommet godt på plads i stoleliften
  • Indbygget kontrolnøgle og brugervenlig betjening garanterer nem og sikker styring
  • Sikkerhedssele, der er meget let at tage af og på
  • 1-trins sammenfoldning (sænk blot armlæn eller sæde og fodstøtten folder sig samtidig sammen)