Sadler

Sadler stolelift elegant udformet i et slankt design. Den er dermed også den perfekte løsning i hjem, hvor trappen er for smal til at rumme en traditionel trappelift.

Stolelift Sadler

Skånsom og brugervenlig

For mange mennesker er det en stor udfordring at komme ind eller ud af en siddende stilling på grund af problemer med knæ, hofter eller endda nedsat funktion i overkroppen. Med Sadler 260 tilbyder vi et nyt alternativ til de traditionelle stolelifte. Designet sørger for, at du opretholder en mere oprejst stilling under transporten. Samtidigt minimeres belastningen på dine ben, da størstedelen af din vægt bæres af sædet.

Stolelift Starla

Perfekt løsning til smalle trapper

Sadler stolelift elegant udformet i et slankt design. Den er dermed også den perfekte løsning i hjem, hvor trappen er for smal til at rumme en traditionel trappelift.

Stolelift sadler

Lettere ind- og udstigning med innovativt vippesæde

Med Sadler stolelift vil du opleve, at ind- og udstigning foregår mere let og behageligt. En del af forklaringen ligger i det innovative sæde, der understøtter dig perfekt med sin høje placering og desuden sænker og hæver sig i samspil med dine bevægelser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Stolelift Sadler
Stolelift Sadler
Stolelift Sadler
Stolelift model Sadler
Stolelift model Sadler

Nyttigt vippesæde

Sadlers innovative sadelsæde hæves og sænkes med dig, hvilket sammen med dens hævede siddeposition giver en lettere og mere bekvem ind- og udgang. Til trods for sædets design, bærer sædet din vægt, så dine ben slipper for denne opgave.

Stolelift Sadler

Arm- og fødstøtten bevæger sig sammen

Foldning af armstøtten folder automatisk fodstøtten, så skal du ikke ned på gulvet for at folde din stolelift sammen.

Stolelift Sadler

Trykfølsømme sikkerhedskanter

Sikkerhedskanter ved fodstøtten og kanten registrerer forhindringer på trappen og stopper kørslen blidt.

Sadler startspærre

Startspærrende sikkershedsele

Den optrækkelige sikkerhedsele fastspændes nemt med en enkelt hånd, hvilket er sparsomt for din gigtplagede lemmer. Stoleliften kører ikke uden fastspændt sikkerhedsele.

Sadler stolelift betjening

Nem betjening

Vores simple og intuitive betjening er designet til alle og er ideelle for dig med begrænset fingerfærdighed. Fjernbetjening tillader dig at kalde på din lift fra en anden etage, eller sende liften til en anden bruger.

Sadler stolelift med høj ryg

Forhøjet siddeposition

Den forhøjede siddeposition er ideel for dig med begrænset bevægelihed i benene. Desuden hjælper den på smallere trapper, især for højere folk.

Hvad siger vores kunder

”Vi ville rigtig gerne blive i huset, men kun hvis vi stadig kunne komme op på 1. sal”, forklarer Svend. 

”Det er et dejligt hus i skønne omgivelser, og alle dem, vi kender, bor her i området. Desuden virkede det uoverskueligt at skulle pakke det hele sammen og flytte – jeg fylder jo 90 næste gang. Vi diskuterede godt nok at flytte i ældrebolig eller på plejehjem, men så opdagede vi heldigvis en annonce for Botveds stolelifte i Ældre Sagens blad – og det viste sig at være den helt rigtige løsning for os.”

Prisforespørgsel

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Stolelift model Sadler i brug

Vi har også andre modeller