Starla

Starla stolelift har allerede hjulpet tusindvis af mennesker til at genvinde bevægelsesfriheden i deres hjem.

Kom nemt op og ned ved egen hjælp

Starla stolelift har allerede hjulpet tusindvis af mennesker til at genvinde bevægelsesfriheden i deres hjem. Som den mest fleksible stolelift i Stannah-serien har den en række brugervenlige funktioner, der sikrer, at den er det helt rigtige valg for dig og din trappe. Starla stoleliften er nemlig også kompatibel med alle vores forskellige skinnetyper – lige, skræddersyet buet og modulært buet. Uanset hvad dine krav er, så er vi sikre på, at vi har den helt rigtige løsning til dig.

Til kurvede og lige trapper

Starla er en meget alsidig stolelift, der passer til alle vores skinneløsninger – lige som kurvede. Med vores diskrete slimline skinner, der kun optager 15 cm af trappens bredde, sørger vi for, at pladsen på trappen udnyttes maksimalt. Vores skinner kan skræddersys og installeres på hver side af trappen, og du kan vælge mellem dobbelt- og enkeltrørsmontage, så løsningen kommer til at passe perfekt til din trappe.

Nem og alsidig brugertilpasning

Starla kan let skræddersys til dine specifikke behov og ønsker. Du kan fx vælge mellem forskellige slags polstring og tilmed flere skinnefarver for at sikre, at stoleliften passer til din indretning. Vi tilbyder også ekstraudstyr som fx drejelige sæder (elektrisk drevet) og forskellige typer sikkerhedsseler.

Ring mig op

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
slider-navigation-prev
slider-navigation-next

Nem betjening

Vores enkle intuitive håndkontrol er designet til dem med mindre fingerfærdighed. Den kan placeres på hver af armene, arbejder med den letteste berøring og kan betjenes med din hånd, arm eller håndled.

Bekvem og sikker

Sikkerhed og brugervenlighed er indbygget. Vores standard sikkerhedssele giver ekstra sikkerhed sammen med sensorer, der bringer trappeliften til et blødt stop, hvis trappeliften er forhindret og aftagelig nøgler til at immobilisere trappeliften, hvis det er nødvendigt.

Find din stil

Starla kan skræddersys til dine specifikke behov og smag. Vælg mellem forskellige tilbehør, polstermuligheder og endda skinnefarver for at sikre, at stoleliften passer til din indretning. Ekstra funktioner såsom elektriske drejesæder og forskellige type sikkerhedsseler.

Fodstøtten folder, sikrer komforten

Det er en unødvendig ulempe at bøje sigened for at løfte fodstøtten, hvorfor Starla leveres med et manuelt håndtag som standard på det buede produkt eller et sæde-til-fodstøtte på det lige produkt. Alternativt er der en mulighed for at have en automatisk klapknap for fodstøtte i armen for ultimativ bekvemmelighed.

Siena stolelift foldbar

Automatisk foldbar skinne

Hvis pladsen er træng foran trappen, kan skinnen folde sig op i trappen, således at gangen er helt fri.

Drejeligt sæde

Alle vores sæder leveres med enten en manuel eller en elektrisk drejelig mulighed, der giver dig mulighed for at dreje dit sæde øverst på trappen for at give dig mulighed for at komme væk mod landing og komme tilbage igen sikkert.

Hvad siger vores kunder

”Vi ville rigtig gerne blive i huset, men kun hvis vi stadig kunne komme op på 1. sal”, forklarer Svend.

”Det er et dejligt hus i skønne omgivelser, og alle dem, vi kender, bor her i området. Desuden virkede det uoverskueligt at skulle pakke det hele sammen og flytte – jeg fylder jo 90 næste gang. Vi diskuterede godt nok at flytte i ældrebolig eller på plejehjem, men så opdagede vi heldigvis en annonce for Botveds stolelifte i Ældre Sagens blad – og det viste sig at være den helt rigtige løsning for os.”

Prisforespørgsel

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Starla har disse fordele

  • Ekstra komfort – med en lidt tilbagelænet siddestilling får øget komfort og sikkerhed
  • Easy In, Easy Out – fodstøtten hæves/sænkes ved et tryk på en knap, hvilket gør det lettere for dig at komme ind og ud af stoleliften
  • Ekstra sikkerhed – håndbetjeningen sætter ikke stoleliften i bevægelse medmindre der er mindst 18 kg tryk på sædet. Den bevæger sig med andre ord ikke en tomme, medmindre du sidder korrekt. (Du kan dog stadig flytte den tomme stolelift med fjernbetjeningen
  • Masser af valgmuligheder – stof, vinyl eller træbeklædning i forskellige farver. Hvad vil se bedst ud i dit hjem?
  • Vores Starla stol leveres i to størrelser, der passer til både dig og dit hjem.