Artikler

Starla er stjernen blandt stolelifte

Det elegante look er dog langt fra den eneste grund til, at du skal vælge en Starla stolelift. Med Starla får du nemlig en førsteklasses teknologi, som er testet og forbedret gennem en årrække og hører blandt det mest driftssikre materiel på markedet.

Mange mennesker tror, ​​at trappelifte er ens – indtil de ser Starla. Stjernen fra Stannah er den suveræne Rolls Royce inden for stolelifte. Klassisk, velkørende og helt igennem komfortabel engelsk luksus, men til en overraskende beskeden pris.

Der er en god grund til at det lige netop er ”The Starla” der vælges, når der skal præsenteres en stolelift for den store offentlighed, som fx i filmen ”Quartet”, instruktørdebuten fra Oscar-vinderen og Hollywood-legenden Dustin Hoffman. Komedien blev optaget på stedet i Hedsor House i Taplow, England, og handler om en engang berømt musikalsk kvartet, der nu bor på et plejehjem, men inviteres til at optræde med et sidste show. I ”hovedrollerne” ses bl.a. Maggie Smith og Michael Gambon samt en smuk, specialfremstillet Starla-stol med mørk træbeklædning og grøn polstring.

Det elegante look er dog langt fra den eneste grund til, at du skal vælge en Starla stolelift. Med Starla får du nemlig en førsteklasses teknologi, som er testet og forbedret gennem en årrække og hører blandt det mest driftssikre materiel på markedet. Desuden byder den på en uovertruffen fleksibilitet med en række valgfrie, brugervenlige funktioner, så du kan sammensætte præcis den løsning, der passer til dit behov.

Til alle typer af trapper

En kæmpe fordel ved Starla er, at den kan anvendes til såvel kurvede som lige trapper, idet den er kompatibel med alle vores forskellige skinnetyper: Lige, skræddersyet buet og modulært buet. Med vores diskrete slimline skinner, der kun optager 15 cm af trappens bredde, kan du tilmed udnytte pladsen på trappen maksimalt. Du kan også vælge mellem dobbelt- og enkeltrørsmontage og montering i højre eller venstre side af trappen. Med andre ord kan vi skræddersy løsningen, så den kommer til at passe perfekt til din trappe.

Vælg din egen stil

Med Starla får du mulighed for at vælge mellem forskellige tilbehør, polstermuligheder, træbeklædninger og endda skinnefarver for at sikre, at stoleliften passer til din indretning. Den kan fx leveres med vinyl- eller vævet polstring i 5 forskellige farver og med valgfri lys eller mørk træbeklædning.

Perfekt kombination af komfort, sikkerhed og design

Starlas unikke sikkerhed og brugervenlighed bygger på mere end 40 års erfaring med konstruktion af stolelifte. Alle detaljer er optimerede, så du skal bruge mindst mulig tid og kræfter på at komme sikkert op og ned ad trappen.

Blandt de mange finesser finder du bl.a.:

Ekstra sikkert sæde

Starla er udstyret med et vinklet sæde, der vipper dig lidt tilbage, så du føler dig mere sikker på dine rejser. Sædet registrerer også tryk med en indbygget sensor, som forhindrer stoleliften i at bevæge sig, før du sidder sikkert.

Eldrevet fodstøtte

En knap vipper din fodstøtte op og ned, så du ikke behøver at bøje dig ned for at løfte den.

Udtrækkelig sikkerhedssele

Den specialdesignede, ergonomiske sikkerhedssele kan let betjenes med kun én hånd – selv for arthritiske fingre. Selen kan placeres efter ønske på valgfrit armlæn.

Fjernbetjening

Starla leveres med 2 intuitive opkaldsknapper til fjernbetjening. Hvis din trappelift er på en anden etage, skal du blot trykke på knappen for at tilkalde den. Knapperne lyser endda op om natten, så de er nemme at finde.

Sikkerhedssensorer med trappeløftskant

Starla kommer med sikkerhedssensorer, placeret rundt om stolen og vognen for at registrere forhindringer, der kunne blokere vejen. Stolen stopper hurtigt, men blidt, hvis den opdager noget.

Automatisk foldbar skinne

Hvis pladsen er trang foran trappen, kan skinnen folde sig op i trappen, så gangen er helt fri.

Drejeligt sæde

Alle vores sæder kan drejes (manuelt eller elektrisk), så du nemt og sikkert kan stige på/af stoleliften ved start eller landing.

Book en tid for et gratis konsulentbesøg nu!

Starla har disse fordele

  • Ekstra komfort – med en lidt tilbagelænet siddestilling får øget komfort og sikkerhed
  • Easy In, Easy Out – fodstøtten hæves/sænkes ved et tryk på en knap, hvilket gør det lettere for dig at komme ind og ud af stoleliften
  • Ekstra sikkerhed – håndbetjeningen sætter ikke stoleliften i bevægelse medmindre der er mindst 18 kg tryk på sædet. Den bevæger sig med andre ord ikke en tomme, medmindre du sidder korrekt. (Du kan dog stadig flytte den tomme stolelift med fjernbetjeningen
  • Masser af valgmuligheder – stof, vinyl eller træbeklædning i forskellige farver. Hvad vil se bedst ud i dit hjem?
  • Vores Starla stol leveres i to størrelser, der passer til både dig og dit hjem.