dame på trappelift

Siena

Vores populære Siena stolelift kombinerer en frisk, moderne stil med det bedste inden for teknik, sikkerhed og brugervenlighed.

Stolelift Siena

Klassisk stil og komfort

Vores populære Siena stolelift kombinerer en frisk, moderne stil med det bedste inden for teknik, sikkerhed og brugervenlighed. Det enkle og elegante design med fem valgfrie, klassiske farver gør det utroligt let at indpasse Siena i ethvert hjem. Selv udfoldet og i aktion fylder stoleliften meget lidt, så der er masser af frirum og trappearealet udnyttes optimalt.

Stolelift Siena

Til kurvede og lige trapper

Siena er en meget alsidig stolelift, der passer til alle vores skinneløsninger – lige som kurvede. Med vores diskrete slimline skinner, der kun optager 15 cm af trappens bredde, sørger vi for, at pladsen på trappen udnyttes maksimalt. Vores skinner kan skræddersys og installeres på hver side af trappen, og du kan vælge mellem dobbelt- og enkeltrørsmontage, så løsningen kommer til at passe perfekt til din trappe.

Siena stolelift

Nem og alsidig brugertilpasning

Siena kan let skræddersys til dine specifikke behov og ønsker. Du kan fx vælge mellem forskellige slags polstring og tilmed flere skinnefarver for at sikre, at stoleliften passer til din indretning. Vi tilbyder også ekstraudstyr som fx drejelige sæder (elektrisk drevet) og forskellige typer sikkerhedsseler.

Ring mig op

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Siena stolelift trappe
Stina stolelift
Siena stolelift
Siena stolelift
Siena stolelift lige trapper
Siena stolelift lige trapper
Siena stolelift lige trappe
Siena stolelift
slider-navigation-prev
slider-navigation-next
Siena nem betjening

Nem betjening

Vores enkle intuitive håndkontrol er designet til dem med mindre fingerfærdighed. De er placeret på hver af armene og arbejder med den letteste berøring og kan betjenes med din hånd, arm eller håndled.

Siena nem og bekvem

Bekvem og sikker

Sikkerhed og brugervenlighed er indbygget. Vores standard sikkerhedssele giver ekstra sikkerhed sammen med sensorer, der bringer trappeliften til et blødt stop, hvis trappeliften er forhindret og aftagelig nøgler til at immobilisere trappeliften, hvis det er nødvendigt.

Siena stolelift find din stol

Find din stil

Siena kan skræddersys til dine specifikke behov og smag. Vælg mellem forskellige polstermuligheder og endda skinnefarver for at sikre, at stoleliften passer til din indretning. Vi tilbyder også ekstraudstyr såsom elektisk drejede sæde og forskellige typer sikkerhedsseler.

Siena fodstøtte

Fodstøtten folder, sikrer komforten

Det er en unødvendig ulempe at bøje sigened for at løfte fodstøtten, hvorfor Siena leveres med et manuelt håndtag som standard på det buede produkt eller et sæde-til-fodstøtte på det lige produkt. Alternativt er der en mulighed for at have en automatisk klapknap for fodstøtte i armen for ultimativ bekvemmelighed.

Siena stolelift foldbar

Automatisk foldbar skinne

Hvis pladsen er træng foran trappen, kan skinnen folde sig op i trappen, således at gangen er helt fri.

Siena betjening

Drejeligt sæde

Alle vores sæder leveres med enten en manuel eller en elektrisk drejelig mulighed, der giver dig mulighed for at dreje dit sæde øverst på trappen for at give dig mulighed for at komme væk mod landing og komme tilbage igen sikkert

Hvad siger vores kunder

”Vi ville rigtig gerne blive i huset, men kun hvis vi stadig kunne komme op på 1. sal”, forklarer Svend. 

”Det er et dejligt hus i skønne omgivelser, og alle dem, vi kender, bor her i området. Desuden virkede det uoverskueligt at skulle pakke det hele sammen og flytte – jeg fylder jo 90 næste gang. Vi diskuterede godt nok at flytte i ældrebolig eller på plejehjem, men så opdagede vi heldigvis en annonce for Botveds stolelifte i Ældre Sagens blad – og det viste sig at være den helt rigtige løsning for os.”

Prisforespørgsel

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Siena tilbyder blandt andet følgende fordele

  • Kan monteres på alle typer af trapper uanset om de er lige eller buede
  • Passer til alle vores skinner: lige, skræddersyede eller modulært buede
  • Fuldt polstret sæde og ryg sikrer god komfort
  • Nem sammenfoldning af sæde, armlæn og fodstøtte, så der er fri passage på trappen
  • Drejesæde sikrer nem ind- og udstigning (fås i to siddebredder)
  • Mulighed for elektrisk betjent fodstøtte og drejesæde
  • Sensorer sikrer blidt, automatisk stop af stoleliften før den støder på evt. forhindringer
  • Vælg en sikkerhedssele, der passer til din stil og krop
  • Vores Siena stol leveres i to størrelser, der passer til både dig og dit hjem.