Artikler

Mød opadtrappen.dk’s Martin

I denne måned skal i møde en af vores konsulenter, nemlig Martin Birksholm. Martin er specialist i Stannahs stolelifte og besøger alle interesserede samt kunder på Sjælland, Lolland, Falster& Bornholm.

Her kan du møde opadtrappens Martin.
Fortæl lidt om dig selv?


Jeg hedder Martin og har været ansat hos Botved i små 3 år efterhånden. Jeg er super glad for mit job og for at besøge alle vores søde kunder, som tit byder på kaffe og småkager, mens vi taler om de forskellige løsninger vi har til stolelifte i hjemmet.

Hvilke problemstillinger møder du oftest når du besøger folk? 

Jeg kommer tit ud for, at vores kunder ofte tror at trappelift fylder hele trappen og at andre derfor ikke kan færdes på trappen. Det er faktisk slet ikke sådan det forholder sig. Når stolen ikke er i brug, fylder skinnen kun 14 – 16 cm ud fra væg eller gelænder. 

På den måde er der masser af plads at gå på, hvis andre også bruger trappen. 
En anden problemstilling jeg ofte støder på er, at mange kunder tror at skinnen fastgøres til væggen eller deres gelænder og er på den måde bekymrede over, at det vil ødelægge enten væg eller gelænder. Det er sådan, at alle vores stolelift fastgøres til selve trappetrinet, da dette er den mest sikre montering. 

Fortæl lidt om processen ved køb af en stolelift? 

Ofte har jeg indtrykket af, at vores kunder ser vores reklame som bl.a. kører på TV2 og herefter retter henvendelse til vores fantastiske kundeservice, som sørger for, enten at udsende brochure eller arrangere besøg hos de kunder som ønsker et tilbud. Herefter kommer min kollega Benn eller jeg, hjem til kunden for at se trappen. Så vi derved kan give et præcist tilbud og selvfølgelig fortælle alt om vores super stolelifte. 

Tilbuddet kunderne får, gælder i 3 måneder. Og beslutter man sig for at købe en trappelift til sit hjem, kan man forvente at den er monteret i hjemmet ca. 1 -4 uger efter bestilling afhængig af lifttype.
Det hænder også at vores kunder gerne vil prøve hvor nemt det er, at betjene vores stolelift. Det er selvfølgelig er mulighed i vores showroom her i Herlev, hvor der altid er frisk kaffe.

Hvad er det bedste ved stoleliftene fra Stannah?

Jeg synes der er flere gode ting ved stoleliftene. For det første er den rigtig pæn med sit klassiske design og en hav af muligheder for vælg af farver og modeller. På den måde er stolelifte fra Stannah nemt at tilpasse til alle slags hjem. 

Noget andet jeg synes er vigtigt at nævne og som er godt ved disse stole, er at der ikke gået på kompromis med sikkerheden. Sidst men ikke mindst, så er de meget brugervenlige.

Se alle vores modeller her:

Fortæl om din bedste oplevelse?

Min bedste oplevelse var, da en kunde på 90 år ringede efter vi havde monteret stoleliften. Kunden takkede mig mange gange for, at hun nu kunne sove i samme seng som sin mand igen. Det synes jeg var en sød historie.

Tak fordi I læste med!