Artikler

Hvad sker der, når du ikke længere skal bruge din trappelift/stolelift?

Når din livssituation og behovet for anvendelse af din stolelift ændrer sig, er det en god idé at kontakte Botved.dk for at få hjælp til at træffe den bedste beslutning om, hvad der skal ske.

Skal du flytte, eller har du ikke længere brug for din brugte trappelift/stolelift, så kan Opadtrappen.dk hjælpe dig med at finde den løsning, der passer dig bedst.

Når din livssituation og behovet for anvendelse af din stolelift ændrer sig, er det en god idé at kontakte Opadtrappen.dk for at få hjælp til at træffe den bedste beslutning om, hvad der skal ske. Alt afhængig af din situation og dine fremtidige behov, finder vi en løsning, der gavner dig mest muligt. 

Det kan fx indebære, at vi fjerner eller bortskaffer din stolelift, flytter den til en anden ejendom eller køber den tilbage. Under alle omstændigheder finder vi frem til den aftale, du får størst glæde af.

Fjernelse af din brugte trappelift/stolelift

Har du ikke længere brug for stoleliften i din bolig, så sørger vi for at få den fjernet. Det er ikke nogen stor eller tidskrævende operation, men vil selvfølgelig koste et mindre gebyr for vores anvendte timer samt transportomkostninger. Hvor det er muligt, sikrer vi genanvendelse af stoleliften og skinnerne.

Midlertidig fjernelse

Hvis du ønsker at foretage renovering af din bolig eller lægge nyt tæppe på trappen, kan vi fjerne din stolelift midlertidigt. For at sikre det mest effektive arbejdsflow, arbejder vi tæt sammen med din tæppeleverandør, renoveringsansvarlige eller dekoratør. Dermed er stoleliften ikke i vejen, når de skal udføre deres del af arbejdet. 

Så snart renoveringen er afsluttet, sætter vi stoleliften på plads igen.

Flytning af en trappelift/stolelift til en ny placering

Der er ingen trapper, der er ens. De varierer i længde, stigningsgrad, bøjninger/hjørner osv. Det skaber udfordringer, når vi skal overflytte en lige skinne til en buet trappe. Eller når vi skal genoprette en buet skinne for at få den til at passe til den nye trappe. 

Du kan imidlertid altid være sikker på, at når Opadtrappen.dk udfører installationen, kommer alt til at passe perfekt. Derefter bliver mest muligt genbrugt.

Salg af din brugte trappelift/stolelift

Der er flere faktorer, du tænke på, når du vil sælge en brugt stolelift. Først og fremmest skal du vurdere stoleliftens tilstand. Alt afhængigt af hvor længe du har brugt den og om din trappe er lige eller buet.

Hvis stoleliften er mindre end tre år gammel (fra ny), velkørende og regelmæssigt serviceret, så kan vi sikkert købe den tilbage. Opfylder du disse betingelser, skal du blot kontakte os for at få en aftale om fjernelse af din stolelift.

Da en brugt trappelift kræver renovering og kun kan sælges til en lav pris. Så er vi nødt til at holde vores tilbud på omkring 5-10 % af den pris, du oprindeligt betalte.

Lad os hjælpe med at finde den rette løsning

Ønsker du yderligere oplysninger, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeserviceteam på 4494 2222 for at vende, hvad du har brug for, og hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.