Artikler

Er havetrappen blevet en forhindring

Solen skinner, fuglene synger og haven lokker med masser af dejlige dufte, farver og vækster. Det skal du selvfølgelig nyde fuldt ud selv om bentøjet ikke er helt, hvad det har været. En udendørs stolelift giver dig mulighed for at komme i haven året rundt.

Sid komfortabelt og nyd turen med en udendørs trappelift

En udendørs trappelift er til hjælp, når mobiliteten begynder at svigte, oplever mange problemer med at komme i haven. Den flotte hovedtrappe og den smukt skrånende grund bliver gradvist en større og større udfordring. Men uanset hvor stejle forhindringerne ser ud, er der er ingen grund til at give op. 

Med vores udendørs trappelift fra Stannah, får du nemlig en perfekt løsning til at komme ind og ud af huset – uanset hvor mange trin der er ned fra hoveddøren eller terrassen eller op fra kælderen. Du tager bare trappen siddende helt uden andres hjælp. Sikkert, komfortabelt og i al slags vejr.

Besøg trygt haven året rundt

Stannahs udendørs stolelift er designet til at fungere hele året rundt, så du kan komme ud i det fri på alle årstider. Stoleliftens skinner kan monteres på et hvilket som helst trappeforløb i din have, og det geniale design sikrer dig en jævn og blid transport. 

Sikkerheden og brugervenligheden er også i top. For nemheds skyld kan joystick-kontrollen monteres på begge sider af stoleliften, og en nøgleafbryder gør det muligt at slukke helt for stoleliften, hvis det er nødvendigt. Samtidig registrerer sikkerhedskanter rundt om fodstøtte og vogn automatisk eventuelle forhindringer på trappen. 

Opstår der en forhindring, bringes din stolelift til et sikkert og blidt stop. Herudover er du naturligvis altid beskyttet med den brugervenlige sikkerhedssele.

Udendørs trappelift er sikker drift både til sommer og vinter

Botveds udendørs stolelifte opererer helt problemfrit mellem -10 og +40 °C – og det er nok også de færreste, der vil i haven, når vi kommer ud over disse temperaturer.

Det robuste design gør vores udendørs stolelift i stand til at køre i regn og solskin år efter år. Stoleliften holdes bl.a. i god stand med et beskyttelsesdæksel, der sikrer, at den er ren og tør, når den ikke er i brug. Et selvopladende batteri sørger for, at stoleliften altid er i stand til at køre – selv i tilfælde af strømafbrydelser.

Let at komme ind og ud af stoleliften

Når du skal ud og ind af stoleliften skal de ske så nemt og sikkert som muligt. Det har vi løst ved, at du let kan placere sædet i den optimale position med den manuelle drejefunktion. Hvis der også er andre, der skal færdes på trappen, klapper du bare det sammenfoldelige sæde sammen, så der er fri passage.

Vil du vide mere om udendørs stolelifte, så kontakt os på tlf. 80 37 37 37. Du er altid velkommen til at booke et uforpligtende møde og få besøg af vores konsulent, så I i ro og mag kan gennemgå mulighederne hjemme hos dig.