Sæt pris på en god stolelift

Hvad koster en god stolelift? Det er svært at give en fast pris på en stolelift, da alle trapper er forskellige. Den endelige pris afhænger bl.a. af længden på din trappe og om den er lige eller kurvet. Vi sender derfor altid en konsulent ud, som tager et nærmere kig på din trappe, og giver dig det bedste tilbud. Dette besøg er selvfølgelig gratis og tilbuddet er helt uforpligtende.

Bestil et gratis besøg af en af vores konsulenter i formularen nedenfor eller ring på 80 37 37 37.

Hvad siger vores kunder

”Vi ville rigtig gerne blive i huset, men kun hvis vi stadig kunne komme op på 1. sal”, forklarer Svend.

”Det er et dejligt hus i skønne omgivelser, og alle dem, vi kender, bor her i området. Desuden virkede det uoverskueligt at skulle pakke det hele sammen og flytte – jeg fylder jo 90 næste gang. Vi diskuterede godt nok at flytte i ældrebolig eller på plejehjem, men så opdagede vi heldigvis en annonce for Botveds stolelifte i Ældre Sagens blad – og det viste sig at være den helt rigtige løsning for os.”

Bestil gratis besøg

Billig stolelift – ny eller brugt

Der er forskellige faktorer, som har indflydelse på fastsættelsen af prisen på en stolelift.
Du kan fx vælge at:

•    Købe en ny stolelift
•    Leje en stolelift
•    Købe en brugt stolelift

Om du vil vælge at købe en ny eller brugt stolelift eller leje, vil sikkert afhænge af økonomien og hvor længe, du ønsker at blive i dit hjem. Hos Opadtrappen lægger vi vægt på at give dig den bedste rådgivning, så du kan træffe det helt rigtige valg på både kort og lang sigt.

Bliv i dit hjem og spar penge!

Vi møder hver dag folk, der brændende ønsker at blive i deres bolig, da den er meget mere end en stak mursten. Det er et hjem med minder, hvor der er lagt en masse kræfter i at skabe et drømmehus. Med tiden er trappen dog blevet en udfordring, så nu står 1. etage ubeboet hen og kælderen er ikke længere i brug. 

Den nemmeste løsning ser ud til at være en flytning, men i langt de fleste tilfælde vil en stolelift være en betydelig billigere og bedre udvej. Prisen på en stolelift ligger væsentligt under de økonomiske omkostninger ved at flytte. Ud over en bedre løsning får du også mange flere år foræret i dit hjem, når du vælger en billig stolelift.

Tag en snak med en af vores konsulenter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig. Udfyld formularen til højre eller ring på 80 37 37 37.

Brugte stolelifte

Det er muligt at købe en brugt stolelift, men det stiller visse krav til trappen i din bolig. Udvalget af modeller er fx mindre, og det kræver, at trappen er en såkaldt ”ligeløbstrappe”, altså en trappe der løber langs væggen og ikke drejer.

Vores udvalg af brugte stolelifte er meget omskifteligt, så det kan være en rigtig god ide at kontakte os og høre, hvad der er muligt. Vi giver dig altid en god pris på din stolelift – ny såvel som brugt.