Referencer

Lilian – Stolelift i Grønland

Lilian, datter til Karla som netop har fået en ny stolelift på Grønland.

Vi blev kontaktet af Lilian, som ønskede at få et tilbud på en stolelift i Grønland, idet hendes mor havde fået tiltagende problemer med at bevæge sig på trappen i hjemmet. Vores konsulent Benn Christensen tog hurtigt flyveren til Nuuk, Grønland for at give familien et tilbud og foretage en opmåling.

”Opmåling og montering af stoleliften er forløbet helt uden problemer. Det har været en fornøjelse at have Botved heroppe, for I har gjort det godt. Jeres gode humør og håndtering af opgaven, har gjort indtryk på mig på den gode måde”Karla

Efter familien havde takket ja til tilbuddet, blev liften sat i produktion og planlægningen af fragt og logistisk blev omgåede sat i værk, så alt materiel hurtigt og sikkert kunne sendes. Herefter besøgte èn af vores montører det smukke Grønland for at montere liften hos Karla. 

Læs mere om stolelifte her

”Min mor er rigtig glad for stoleliften, som hun er blevet helt tryg ved. Jeg kan i fremtiden slappe af når jeg er på arbejde og vide, at min mor kan komme op og ned ad trappen sikkert, uden at jeg behøver at være bekymret, når hun får sine svimmelhedsdage”.

Vi takker mange gange familien Olesen for samarbejdet og den fine udtalelse om vores virksomhed.

Vi er glade for at kunne hjælpe med stolelift i Grønland.

Vil du vide mere?

FORMULAR