Hvad er en stolelift?

En stolelift er mere end bare en stol der kører op og ned ad trappen. Det er en rejse til første sal og kan give livsglæden tilbage i hjemmet.

Mange ældre drømmer om at blive boende i sin egen bolig, så længe som muligt. Det kan være der børnene er vokset op, og alle minderne er. Men når børnene for længst er fløjet fra reden, kan man føle at det bliver sværere at gøre alle de ting, man gerne vil. En ting som at komme op på første sal i huset, er pludselig vanskeligere end det tidligere har været. Sådan behøver det dog ikke at være.

Få livsglæden tilbage i hele hjemmet

Udsigten til at trappen bliver vanskeligere at komme op ad, er ikke rar. Derfor kan det betale sig at overveje de muligheder der er, for igen at komme op ad trappen.

I et hus i flere plan, kan en stolelift gøre dagligdagen væsentligt nemmere og gøre huset nemt tilgængeligt. Ældre kan igen få fuld glæde af hele sit hjem og man kan slippe bekymringerne om at skulle flytte fra sit dejlige hjem.

Er en stolelift den rigtige løsning?

Uanset om der er en trappe der drejer om hjørner eller en såkaldt ligeløbstrappe, så kan en stolelift være den rigtige løsning, så man igen kan nyde godt af sin første sal. Alle stolelifte er nemlig designet således at de kan passe til langt de fleste typer trapper. De kører på strøm, hvilket giver en jævn og rolig kørsel.

Få undersøgt dine muligheder for en stolelift

Vi har hjulpet adskillige ældre med igen at gøre huset fuldt tilgængeligt. Vi kan komme på besøg en dag, der passer dig, og finde den helt rigtige løsning.

Udfyld kontaktformularen, og hør hvordan vi kan hjælpe.