Interview med Opadtrappen

Mød Benn, Martin & Didde.

Der venter store beslutninger, når man kommer til det punkt i sit liv, hvor man ikke længere kan bevæge sig frit i sit hjem. Nogle ting kan let ordnes, andre ikke. Måske er det opgangstrappen til din lejlighed som er blevet tiltagende mere besværlig at overkomme, måske er det din trappe til 1. salen i dit hus. 

Uanset hvad, er det en stor beslutning, horvidt man skal flytte til en anden bolig eller om man ønsker at blive i sin bolig og forbedre denne. Vi ved det er en stor beslutning, som for mange kan være svær at træffe, for andre er det en simpel nødvendighed. Vi ved også, at når man skal tage store beslutninger hvor andre skal involveres, er det rart at have lidt kendskab til dem der skal hjælpe. 

Derfor har vi lavet en lille interviewserie med vores stolelift-team, hvor vi sætter ansigt på folkene bag, så du ved hvem vi er, hvordan vi arbejder og hvordan vi måske kan hjælpe dig?

God fornøjelse!